top of page

Tejpningar

En väl utförd tejpning gör att omgivningen uppmärksammas på företagets verksamhet och fungerar som en rullande reklamtavla. Därtill inger det förtroende för kunderna att man genast ser vem som svänger in på parkeringen. En biltejpning kan också smycka en personbil med extra effekter enligt ens egen personlighet, vi har möjlighet att både skära ut tejper i olika material och kulörer, samt även till exempel kolfibertejp och reflextejp. Från oss får du både planering och produktion samt montering av tejper – stort som smått. Vi tejpar personbilar och lastbilar i vår egen, stora monteringshall, så vi är helt oberoende av väder och vind. Vill du tejpa själv från din egen design? Inga problem – vi fixar tejpen och du sparar pengar genom att montera själv!

Jennie.jpg
Biltejpning2%20Snow%20Factory_edited.jpg
Fönstertejpning Snow Factory.jpg

Design

Vi planerar och designar tejpningar för alla fordon enligt kundens önskemål. Tack vare vår kreativa personal kan vi erbjuda unika och snygga tejpningar som ger ditt företag synlighet. Kontakta oss och boka tid för planering!

Fordonstejpningar

Reklamtejpning med utskuren tejp i olika färger eller printad tejp? Inga problem, vi jobbar med alla material och kan tejpa din bil med allt från en enkel logo eller en heltejpning med foto. Vi väljer alltid rätt material och rätt metod för att få din tejpning att bli så bra och hållbar som möjligt enligt önskad livslängd och budget.

Reklamtejpningar

Vi tejpar även kontorsfönster och butiksfönster med önskat material, såsom frostad tejp, utskuren tejptext eller printad tejp. Fråga oss när det gäller tejpningar!

Skyltar

Vi har möjlighet att producera såväl utskuren tejp som utskrivna dekaler enligt behov, och montering sker enkelt hos kunden eller i våra lokaler. Vi har erfarenhet av både större och mindre skyltar på en mängd olika material och kan leverera dessa skyltar med olika former av upphängning samt belysning vid behov. En utskuren tejptext är lämplig för en- eller flerfärgade logon som har enkel grafik utan toningar och små detaljer. Detta är oftast ett förmånligt alternativ som blir snyggt utan bakgrund. Vi har ett brett utbud av tejper i olika kulörer samt även i metallic-, guld-, krom- och kolfiberutförande. En utskriven dekal är lämplig ifall man till exempel vill ha ett foto på sin bil eller en avancerad färgtoning. Vi erbjuder allt från förmånliga dekaler för kortare kampanjer till dekaler med extrem hållbarhet för permanenta installationer. Från oss får du allt som har att göra med skyltning och visuell kommunikation, till exempel fönstertejpningar, infoskyltar och reklamskyltar.

Skyltar2 Snow Factory.jpg
Ljusskylt Snow Factory.jpg
Sign Installing

Skyltar

Behöver du en skylt kan vi tillverka den. Vi kan skyltning och kan leverera rätt material för dina behov och din budget. Dibond, Kennoskiva, Aluminium eller Akryl, inga problem! Tejpning med antingen utskuren eller printad tejp eller varför inte direkt UV-tryck på skivan!

Ljusskyltar

Ljusskyltar ger synlighet åt ditt varumärke och din verksamhet dygnet runt. En ljusskylt kan vara allt från den klassiska rektangulära ljuslådan till formade skyltar enligt logo eller text/bokstäver. Skylten kan belysas enligt önskemål. Vi levererar också stora digitala lösningar såsom storformatsskärmar där det är enkelt att byta budskap.

Installation

Självklart monterar vi alla typer av skyltar oavsett ort eller utrymme. Med våra professionella installatörer samt ett brett nätverk kan vi sköta både större och mindre installationsprojekt. Fråga paketpris med installation för ett smidigt nyckeln i hand paket!

Dekaler och print

Har du en bild som betyder mycket för dig eller en perfekt produktbild att pryda kontoret med? Skicka den åt oss så gör vi den till en canvastavla, en tavla på styv KAPA-skiva, en stor affisch eller en roll-up! Vi erbjuder mycket hög utskriftskvalitet och hållbara utskrifter på en mängd material såsom papper, fotopapper, tyg, canvastyg, plast, aluminiumkomposit osv.
Vi har egna storformatsskrivare för produktion av affischer, tavlor, skyltar, banderoller, dekaler, vepor med mera. Efterbehandling såsom exempelvis laminering, montering och limning på skivor av olika material utför vi givetvis också!
För mera information, tag kontakt med oss så planerar vi ditt stora tryck!

Dekaler Snow Factory.jpg
Storformatstryck Snow Factory.jpg
Professional Printing

Dekaler

Dekaler för märkning, logodekaler, produktdekaler, bildekaler, båtdekaler - allt med självhäftande fås från oss. Vi printar och konturskär dekalerna digitalt enligt önskemål så att du kan få dekalen i önskad form och antal utan dyra stanskostnader eller i enorma upplagor. Olika material för olika användningsändamål och livslängd gör att vi enkelt hittar rätt dekal för just ditt projekt!

Storformatstryck

Banderoller, roll-up:er, tygvepor och andra storformatstryck enkelt från din bild. Våra maskiner skriver ut på banderollmaterial, textil, plastfilm, papper med mera. Med digitaltryck är leveranstiderna korta och materialvalet stort, fråga oss så rekommenderar vi rätt material för ditt ändamål!

Print

Digitaltryck i stora och små upplagor och format. Vi har även traditionellt tryck såsom broschyrer, foldrar, visitkort, etiketter med mera. Du kan enkelt beställa 24/7 via vår webshop www.profiprint.fi eller genom att skicka ett mail åt oss!

bottom of page