top of page
snowfactory_print_graphics.jpg

Snow Factory 
Visuaalista viestintää sinulle!

DESIGN - PRINT - INSTALLATION

Snow Factory tarjoaa mainosmedian, kuten kylttien, auto- ja ikkunateippausten, julisteiden, tarrojen, painotuotteiden ynnä muiden tuotteiden suunnittelua ja tuotantoa. Tarjoamme myös painopalveluita sekä suurkokotulosteita.

Snow Factorylta saat tuotteesi nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti – että voit itse keskittyä muuhun!

Pääkonttorimme on Pietarsaaressa, mutta asiakkaita on ympäri Suomen.

Ota yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme!

Soita 020 732 0030 tai sähköposti info@snowfactory.fi

Tejpningar Snow Factory.jpg
Ljusskylt Snow Factory.jpg
Image by Dan Gold
snowfactory_ny_oki_printer-300x169_edited.jpg
Storformatstryck Snow Factory.jpg
Jennie.jpg

Painotuotteet

Tavalliset painotuotteet kuten esitteet, lehtiöt, käyntikortit, kutsukortit, lehdet jne. saat helposti meiltä. Voit tilata helposti itse suoraan verkkokaupastamme www.profiprint.fi tai lähetä tarjouspyyntö meille!

Tarjoamme sekä digipainoa että offsetpainoa.

Suurkuvatulostus

Suurkuvatulostus kuten banderollit, julisteet, taulut, tapetit ja muut suuret painotuotteet on meidän päätuote. Tulostamme niin pitkä ja leveä kuten haluatte. Käytämme HP Lateksitekniikka mikä on ympäristöystävällistä ja kestävä. Meiltä saat myös nopeasti piirustuskopiointi ja suurkuvaskannaus.

Graafinen suunnittelu

Eikö valmista painotietoa löytyy? Tarvitsetko ajoneuvoteippauksen suunnittelupalvelu? Ei hätää, meidän graafikot auttavat sinua kaikissa projekteissa missä tarvitaan graafista suunnittelua kuten esim. logojen suunnittelu tai ajoneuvon teippausta.

Teippaukset

Näkevätkö muut kuka ajaa? Yritysauto on erittäin käytännöllinen, mutta oletko ajatellut, että sitä voisi käyttää myös mainospilarina? Yritysauto näkyy ja huomataan liikenteessä, se myös muistetaan. Snow Factory osaa kaikenlaisia teippauksia ja teemme sekä pienet logoteippaukset että suuret yliteppaukset kaikille ajoneuvoille.

Kyltit ja opasteet

Näkevätkö muut missä olet? Hyvin tehty mainoskyltti antaa hyvän kuvan yrityksestä ja toiminnasta. Valomainokset tai tavalliset kyltit onnistuu meiltä.

Tietysti asennamme kyltit ympäri Suomea.

Tarrat ja merkkaukset

Näkyykö tuotteesi? Valmistamme kaikenlaiset tarrat, merkkaukset ja kyltit. Voimme helposti muotoonleikata tarrat ja kyltit eri materiaaleista. Valitse haluamasi koko, määrä ja materiaalia niin hoidamme loput!

Kontakta oss

Rulltobaksgatan 3
68600 Jakobstad

Tel. 020 732 0030

  • Facebook
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

bottom of page