Skyltar och tejper

Skyltar och tejper Vi erbjuder även utskuren tejptext och tejpningar av skyltar, fönster, fordon m.m. Men en utskuren dekal eller tejptext kan man enkelt få en mycket hållbar och snygg skylt, banderoll eller annat reklammaterial. Vi erbjuder även tejpning av fordon, butikslokaler, skyltning med mera. Ni kan självklart beställa dekalerna med eller utan montering.

Syns det var du är? En väl utförd skylt ger ett bra intryck av företaget och verksamheten. Vi står till tjänst med planering och montering vid behov, och vi förnyar också gamla skyltar. Vi har möjlighet att producera såväl utskuren tejp som utskrivna dekaler enligt behov, och montering sker enkelt hos kunden eller i våra lokaler. Vi har erfarenhet av både större och mindre skyltar på en mängd olika material och kan leverera dessa skyltar med olika former av upphängning samt belysning vid behov. En utskuren tejptext är lämplig för en- eller flerfärgade logon som har enkel grafik utan toningar och små detaljer. Detta är oftast ett förmånligt alternativ som blir snyggt utan bakgrund. Vi har ett brett utbud av tejper i olika kulörer samt även i metallic-, guld-, krom- och kolfiberutförande. En utskriven dekal är lämplig ifall man till exempel vill ha ett foto på sin bil eller en avancerad färgtoning. Vi erbjuder allt från förmånliga dekaler för kortare kampanjer till dekaler med extrem hållbarhet för permanenta installationer. Från oss får du allt som har att göra med skyltning och visuell kommunikation, till exempel fönstertejpningar, infoskyltar och reklamskyltar.

Har du tänkt på att LED-belysning kan vara ett förmånligt och miljövänligt sätt att lysa upp din skylt istället för traditionella strålkastare? Fråga oss för mer info

Biltejpning Snow Factory