Skyltar och tejper

Skyltar och tejper Vi erbjuder även utskuren tejptext och tejpningar av skyltar, fönster, fordon m.m. Men en utskuren dekal eller tejptext kan man enkelt få en mycket hållbar och snygg skylt, banderoll eller annat reklammaterial. Vi erbjuder även tejpning av fordon, butikslokaler, skyltning med mera. Ni kan självklart beställa dekalerna med eller utan montering.

Syns det var du är? En väl utförd skyltning ger ett bra intryck av företaget och verksamheten. Vi står till tjänst med planering och montering vid behov, och vi förnyar också gamla skyltar. Vi har möjlighet att producera såväl utskuren tejp som utskrivna dekaler enligt behov, och montering sker enkelt hos kunden eller i våra lokaler. Vi har erfarenhet av både större och mindre skyltar på en mängd olika material och kan leverera dessa skyltar med olika former av upphängning samt belysning vid behov. En utskuren tejptext är lämplig för en- eller flerfärgade logon som har enkel grafik utan toningar och små detaljer. Detta är oftast ett förmånligt alternativ som blir snyggt utan bakgrund. Vi har ett brett utbud av tejper i olika kulörer samt även i metallic-, guld-, krom- och kolfiberutförande. En utskriven dekal är lämplig ifall man till exempel vill ha ett foto på sin bil eller en avancerad färgtoning. Vi erbjuder allt från förmånliga dekaler för kortare kampanjer till dekaler med extrem hållbarhet för permanenta installationer. Från oss får du allt som har att göra med skyltning och visuell kommunikation, till exempel fönstertejpningar, infoskyltar och reklamskyltar.

Letar du efter en ljusskylt? Ta en till på vår sida speciellt för ljusskyltar här

De vanligaste skyltmaterialen som vi jobbar med är:

  • DiBond: en aluminiumkompositskiva som är mycket hållbar utomhus och det bästa alternativet för skyltar som skall hålla länge. Skivan är styv och tål vatten mycket bra.
  • Plastskiva: Finns i olika tjocklekar men vanligen 3 mm tjock. Fungerar ypperligt utomhus och håller länge. Skivan är böjlig och lätt. Ett bra och ekonomiskt alternativ för de flesta skyltar.
  • Kennoskiva: Den förmånligaste plastskivan för utomhusbruk. Lämplig för kortare användning men är vattentät och idealisk på event, tävlingar m.m.

Fråga oss vilken skiva som passar till ditt projekt!

snowfactory_skylt
Skylt på DiBond
snowfactory_tejpning
Väggtejpning i mötesrum
snowfactory_konturskuren_skylt
Formad utfräst skylt, dubbelsidig
snowfactory_tejpning
Fönstertejpning med hålad vinyl
snowfactory_skylt
Akrylskylt med fästen
snowfactory_tejpning
Väggtejpning med fotokvalitet